I 2d6 Hall of Fame finner du de hærene som har vunnet «Best Army» på en av 2d6 sine turneringer. Mange hærer holder et høyt nivå, men det er ikke dermed sagt at man må være verdens beste maler for å vinne. Ofte kan en godt gjennomført hær også hevde seg, da alt fra baser til konverteringer til sammen kan danne et veldig godt helhetsinntrykk.

Vinneren av «Best Army» kåres av turneringens deltagere ved hemmelig avstemning og annonseres ved turneringens slutt. De nominerte plukkes ut av turneringens arrangører. En hær kan i utgangspunktet bare vinne «Best Army» to ganger. Dette for å sikre en rotasjon av vinnere og skape motivasjon for å legge det lille ekstra i hæren, slik at kanskje din hær en dag får plass på denne eksklusive siden.

Vinnere «BEST ARMY»

image

Les mer »

image

Alexander vant beste hær på 2d6 Crusade 2014. Han har laget en skaven-hær med fokus på gode konverteringer, og en pen men enkel malejobb. Les mer »

image

Aleksanders Chaos Dwarfs er hans andre hær i 2d6 Hall of Fame. Med sine foreløpig tre beste hær priser fra 2d6-turneringer, er han den som har vunnet flest ganger de siste årene! I denne hæren har han brukt mye mørke farger, med bare litt lyst som kontrast. Les mer »

The Empire.

Lasse vant beste hær på Conquest 2013 med sin Empire-hær. Han har en veldig ren og pen malestil som passer veldig godt til Empire. Les mer »

image

Øystein Berg vant beste hær på 2d6 Crusade 2012. Øysteins hær består kun av modeller fra 80-tallet, noe som gjør den ganske unik. Les mer »

image

Aleksander vant beste hær på conquest 2012 og crusade 2013. Warriors of Chaos hæren hans er dermed den eneste som har vunnet to ganger, og ikke kan nomineres flere ganger. Aleksander har et meget Les mer »

image

Andreas vant Best Army på 2d6 Alliance 2013. Når Andreas møtte opp for å få tatt bilder av hæren sin, hadde han like gjerne med seg hele Skaven-samlingen. I utgangspunktet var planen å ta bilder av hæren han hadde med på Alliance, men det var så utrolig stilig med alle modellene satt opp, at vi valgte å ta bilder av hele hæren. Les mer »