Alliance

2d6 Alliance en lagturnering med 3 spillere pr. lag, som arrangeres helgen 23.-24. mai. Reglene som benyttes i år, er de samme som benyttes til ETC (European Team Championship). Alliance har alltid vært en av de aller mest populære turneringene til 2d6, med deltagere fra hele Norge. Alliance er en trivelig turnering med fokus på moro og hygge, og 2d6 vil som alltid arrangere et populært og sosialt arrangement i etterkant av siste slag på lørdagen for de som er interessert i å være med på det.

Det vil som vanlig gis premier til 1. 2. og 3. plass, samt beste hær.

Regelpakke fins her.

generell info om våre turneringer fins her.

NB: Påmelding gjøres litt annerledes denne gangen. Deltakerne sender påmelding pr mail til turnering@spillforeningen2d6.no. Mailen må inkludere et lagnavn, navn på lagets medlemmer, og hvilke hærer som spilles

Oppdatering: Vi har nå bestemt oss for å kjøre forhåndsbetaling og listelevering til Alliance. Frist for begge er mandag 18. mai. Se mer info på forumet vårt.

DELTAGERE:

1. 1.